موضوعات: "پگاه جستجو" یا "چکیده پایان نامه - مقلات" یا "معرفی:کتاب،سایت و نرم افزار های مفید"

حسین پسر غلامحسین

کتاب حسین پسر غلام حسین (نخل سوخته ۲)

زندگی نامه و خاطرات از شهید محمد حسین یوسف الهی

نویسنده: مهری پور منعمی

ناشر: مبشر (وابسته به کنگره شهدای استان کرمان(

نوبت چاپ: اول- ۱۳۹۶

تعداد صفحات: ۳۱۶ صفحه – مصور.

شهید حسین یوسف الهی

کتاب حاضر  خاطرات و شرح حال شهید حسین یوسف اللهی است که در حقیقت باز نویسی دوباره کتاب نخل سوخته می باشد با بازنگری، عنوان و چاپ جدید. صفحات مفید کتاب ۳۰۰ صفحه می باشد و پایان بخش کتاب ۲۴ قطعه تصویر از محل زندگی، والدین و تصاویر مختلف از شهید می باشد.

کتاب از یک مقدمه و پنج فصل تشکیل یافته است. در قسمت مقدمه سه مطلب از ناشر، نویسنده و خانواده شهید بیان شده است.

علت نام گذاری کتاب: عبارت «حسین پسر غلامحسین »برگرفته از سخن شهید در مواقع حساس نبرد بوده است.

 

آشنایی با آیت الله مدرس

جهت آشنایی با آیت الله مدرس کتب زیر را مطالعه فرمایید:

1-    سرگذشت، افكار و آثار آیت‌الله شهید سیدحسن مدرس(م1356ق)؛ از محمدصادق مزینانی

2-    مردان مبارز “میرزاكوچك خان جنگلی و سیدحسن مدرس"؛ از عباس رمضانی

3-    گنجینه خواف (مجموعه درس‌ها و یادداشت‌های روزانه شهید سیدحسن مدرس در تبعید)؛ به‌اهتمام نصرالله صالحی

4-    سید حسن مدرس؛ از عباس رمضانی

5-    شهید آیت‌الله سیدحسن مدرس در شعر فارسی: گزیده اشعار حیات و بعد از شهادت؛ آستان قدس رضوی

6-    حكایت مرد تنها: زندگی‌نامه داستانی آیت‌الله سیدحسن مدرس؛ از حمیدرضا شاه‌آبادی 

7-    كتاب‌شناسی و مقاله‌شناسی توصیفی شهید آیت‌الله سیدحسن مدرس؛ به‌اهتمام ندا عظیمی و زهرا مؤدب

8-    مدرس و سیاست‌گذاری عمومی (بررسی اندیشه و عمل سیاسی شهید آیت‌الله سیدحسن مدرس)؛ از حمیدرضا ملك‌محمدی

9-    شهید آیت‌الله سیدحسن مدرس به روایت اسناد زنده تاریخ؛ مركز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات

10-                      یادنامه پنجاهمین سالگرد شهادت شهید بزرگوار سیدحسن مدرس

11-                      بازیگران عصر طلایی (سیدحسن مدرس)؛از خواجه‌نوری

12-                      زندگی و مبارزات شهیدآیت الله سیدحسن مدرس، از مسعود نوری

 

 

ناآگاهی تأثیرگذاران تربیتی از مبانی و روش های تربیت دینی

ناآگاهی تأثیرگذاران تربیتی از مبانی و روش های تربیت دینی

تربیت گل های خوش بو

بدون تردید، دین برای خود، یک نظام تربیتی دارد.کسی که می خواهد در مسیر تربیت، دینی عمل کند و به اهدافی که دین برای تربیت ترسیم کرده برسد، باید با مبانی و روش های تربیت دینی آشنا باشد.

والدین، معلمان و روحانیان، سه قشر تأثیرگذار تربیتی در جامعه ما هستند. ما این اقشار را در میانه میدان تربیت، مدیرانی می دانیم که عدم آشنایی آنان با مبانی و روش های تربیت دینی، می تواند جامعه را با خطرهای جدّی رو به رو کند؛ امّا سؤال اساسی این جاست که آیا برنامه تعریف شده و تدوین یافته ای برای آموزش این سه قشر، وجود دارد؟ چه کسی می تواند منکر تأثیر تربیتی محیط خانه که مدیریت آن به عهده والدین است، شود؟ اگر برای روحانیان و معلمان، برنامه هایی هر چند اندک در راستای مبانی و روش های تربیت دینی وجود دارد، آیا برای والدین نیز برنامه ای آموزشی که بتوان تأثیر آن را به صورت عملی  در تربیت فرزند دید، وجود دارد؟ ناآگاهی از روش های تربیت صحیح، تنها در دین فرزندان ما، ایجاد مشکل نمی کند، سلامت روحی و روانی بچه ها به استفاده از روش های صحیح تربیتی بستگی دارد.   

                                      منبع:کتاب اول منِ دیگرِ ما از محسن عباسی ولدی 

عوامل انگیزشی توفیق الهی در کسب علم

داشتن هدف و انگیزه  

عوامل انگیزشی توفیق الهی در کسب علم

3-2-داشتن هدف و انگیزه
 

هدف، خواسته دقیق و روشن است و مهم ترین عامل برای رسیدن به موفقیت، هر انسانی باید در زندگی هدف داشته باشد هدف گذاری در زندگی یعنی ترسیم جاده ای برای مقصد، خداوند متعال از آفریدن انسان ها هدف داشته است«وَمَا خَلَقتَ الجِنِّ و الاِنس اَلاَّ لِیَعبدُونَ[1]» جن و انس را نیافریدیم، مگر به هدف عبادت و عبودیت . با این مقدمه  مشخص می شود که هدف در زندگی، نقش بزرگ و تعیین کننده ای دارد و به انسان در مسیر حرکتش سرعت می دهد و انگیزه و توانایی او را افزایش می دهد.[2]

طالب علم باید از اول ورود به تحصیل، انگیزه و هدف داشته باشد. هدف واقعی تحصیل، گستردن افق دید فرد و ایجاد یک دید بهتر نسبت به زندگی، ایجاد رشد فکری ، بینشی، اجتماعی و از بین بردن جهل می باشد. با انتخاب هدف، علاقه به تحصیل افزایش یافته و میل و انگیزه فراوانی در طالب علم ایجاد می شود.

بنابراین یکی از رموز موفقیت در تحصیل، داشتن هدف است و بدین وسیله است که انسانهای بزرگ از دیگران متمایز می شوند و گرنه هیچ انسان موفقی از ابتدا موفق به دنیا نیامده است. لذا تعیین هدف، کلیدی است که می تواند عمده مشکلات طالب علم را برطرف کند پس لازم است که هدف، با دقت تعیین شود زیرا به هر اندازه که هدف مهم باشد، انگیزه در شخص ایجاد می شود و موفقیت تحصیلی را در پی دارد.

 



ذاریات(51)/56.[1]
.           مرتضی. نظری. عوامل موفقیت در تحصیل. چاپ 5. تهران. مدرسه. 1376. ص12.[2]

                                منبع : پایان نامهعوامل توفیق الهی در کسب علم از زهرا ملازاده 

عوامل انگیزشی توفیق الهی در کسب علم

عوامل انگیزشی توفیق الهی در کسب علم

عوامل انگیزشی توفیق الهی در کسب علم

علم، اساس همه ارزش ها و جهل، ریشه همه معایب است. در توفیق کسب علم عوامل متعددی تأثیر گذارند و تعیین کردن این عوامل از اهمیت ویژه ای برخوردار است از جمله آن ها، می توان به عوامل انگیزشی اشاره کرد. انگیزش، نیرویی پیش برنده و تأثیر گذار در راه علم به شمار می آید.

 بنابراین طالب علم با عمل کردن به این عوامل می تواند در زمینه تحصیلی، به موفقیتهای چشمگیری دست یابد .تعدادی از این عوامل در این وبلاگ در چند بار متوالی مورد بررسی قرار می گیرد:

3-1-داشتن روحیه ی حقیقت جویی

ادامه »

تربیت فرزند صالح

راهنمای تربیت فرزند صالح

«منِ دیگرِ ما» تلاش می کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد.

ادامه »

هفته پژوهش

فضاسازی مدرسه علمیه به مناسبت هفته پژوهش

هفته پژوهش1 

ادامه »

حجاب م نقش آن در سلامت روان

حجاب و نقش آن در سلامت روان

حجاب و نقش آن در سلامت روان
مشخصات کتاب:
شماره کتابشناسی ملی : ایران
سرشناسه : رجبی، عباس
عنوان و نام پدیدآور : حجاب و نقش آن در سلامت روان/عباس رجبی
منشا مقاله : پیام زن ،ش 215 ، بهمن 1388 : ص 6 - 9
،ش 217،فروردین 1389:ص 6 - 9
، ش 219،خرداد 1389: ص 6 - 9
یادداشت : قسمت دوم، قسمت سوم، قسمت آخر
توصیفگر : زنان توصیفگر : حجاب توصیفگر : نجابت توصیفگر : آرامش روانی
توصیفگر : بهداشت روانی توصیفگر : امنیت توصیفگر : شخصیت توصیفگر : آسیب های اجتماعی توصیفگر : خانواده
عناوین اصلی کتاب شامل:
مقدمه مؤلف؛ مقدمه؛ بیان مسأله و ضرورت تحقیق؛ تعر یف های عملیاتی؛ فصل اول : تاریخچه حجاب؛ فصل دوم : فطری بودن حجاب و غریزه تبرّج زن؛ فصل سوم : رابطه حجاب و سلامت روانی زن؛ فصل چهارم : سلامت روانی و اضطراب؛ فصل پنجم : نتایج تحقیقات میدانی

کتاب یار

جشنواره کتاب یار

امروز کتابخوانی و علم آموزی ، نه تنها یک وظیفه ملی ، که یک واجب دینی است.

در راستای بصیرت افزایی و ترویج فرهنگ کتاب و تشویق به کتابخوانی میان طلاب ،جشنواره کتاب یار روز یکشنبه 27/1/96 در سالن اجتماعات مدرسه علمیه حضرت زینب (علیها السلام) کرمان برگزار شد.

ادامه »

تاریخ مستطاب آمریکا

تاریخ مستطاب آمریکا

کتاب تاریخ مستطاب آمریکا :

ادامه »

انجمن تحکیم خانواده میثاق مودت کرمان با مشارکت مدرسه علمیه حضرت زينب(س)برگزار می کند

دوره

تکمیلی تربيت مربي مهدویت ویژه کودکان ونوجوانان(استاد:ابراهیم عبداللهي ازبنیاد تخصصی مهدویت قم) ۸و٩و١٠ دي ماه در حوزه حضرت زينب(س)برگزار می شود. هزینه دوره 35000تومان می باشد.                                                         لطفا هرچه سریعتر ثبت نام کنید.

صفحات: 1· 2

شعار هفته پژوهش سال 95

 

هر طلبه ، یک اثر پژوهشی

هر طلبه یک اثر

 

کتاب در کلام ائمه علیهم السلام

در اهمیت نقش کتاب در تکامل جوامع انسانی همین بس که تمام ادیان آسمانی و بزرگان تاریخ بشری از طریق کتاب جاودانه مانده‌اند.

صفحات: 1· 2

کتاب در قالب تصویر

کتاب در قالب تصویر1

صفحات: 1· 2

کتاب فضای زندگی را روشن می کند.

 

  گلبوته زندگی

نگاشته های روشنی بخش کتاب ، مثل خورشید ، فضای زندگی ما را روشن می کند و نور و گرمی می بخشد. کتاب مانند باران برسرزمین دل ها می بارد و گلبوته های اندیشه را بارور می کند و طراوت می بخشد . کتاب نقش پرندگان را به انسان ارزانی می دارد و او را به پرواز در آسمان اندیشه رهنمون می سازد. کتاب در پیشرفت های روزافزون بشر ، در عرصه دانش و نوآوری و فرهنگ ، نقش فعال داشته است . بی شک آن هایی که گام های بلندی در وادی ادب و فرهنگ و دیگر زمینه ها برداشته اند ، با کتاب و کتابخوانی بیگانه نبوده اند.

 

یادواره شهید محمدحسین فهمیده در حوزه حضرت زینب (س) کرمان برگزار شد.

صبح روز یکشنبه 9/8/95 یادواره شهید فهمیده در سالن اجتماعات با حضور آقای فرح بخش از پاسداران انقلاب اسلامی ، اساتید ، کادر و تمامی طلاب حوزه برگزار شد. این یادواره به هدف شناساندن هرچه بیشتر شهید فهمیده به طلاب خصوصا طلاب مقطع سیکل برگزار شد.

آقای فرح بخش با اشاره به رشادت ها و دلاور مردی های شهدای والامقام اظهار داشت : امام خمینی (ره)فرمودند رهبر ما آن طفل 13 ساله‏ ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت‏ شهادت نوشید.شهید فهمیده چه زیبا به ما فهماند درس پیروی و لبیک به فرامین ولایت را وامروز وظیفه ما ادامه دادن راه مقدسش است.

و ایشان بیان داشتند:  شهید فهمیده، او كه عشق انقلاب و امام را در سر داشت گفتند: اگر امام بگويد، هر كجا كه باشد، آماده رفتن هستم و بالاخره تنها از مادرش امضا مي‌گيرند و به جبهه می روند.

اجرای دکلمه ، کلیپ ، خواندن زندگی نامه شهید فهمیده ، ایستگاه صلواتی ، نماز جماعت از دیگر برنامه های این یادواره بود.

 

توحید در کلام امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها

اذعان به توحید ذاتی در کلام فاطمه(سلام‌الله‌علیها) شهادت ایشان به وحدانیت خدا، در خطبه فدکیه است. ایشان می‌فرمایند: «اشهد ان لا اله الا الله وحده لاشریک له»[1] «گواهی می‌دهم به جز الله خدایی نبوده و شریکی برای او نیست.»

ادامه »

اهميت غدير در نزد يهود

عید غدیر خم

علامه اميني(رحمه الله عليه) در جلد اول الغدير60 حديث به عنوان حديث تهنيت نقل مي كند،مبني بر اين كه بعد از اعلام ولايت اميرالمؤمنين(عليه السلام) توسط پيامبر اكرم(صل الله عليه وآله) آن حضرت مردم را امر فرمود تا به حضور اميرالمؤمنين(عليه السلام) برسند و ضمن بيعت كردن با او حضرت را تبريك و تهنيت گويند و مردم نيز چنين كردند و عمر و ابوبكر اولين كساني بودند كه پيش آمده و گفتند:«بخ بخ يابن ابي طالب اصبحت و امسيت مولي كل مؤمن و مؤمنه» مبارك و تهنيت باد برتو اي پسر ابي طالب كه صبح و شام كردي در حالي كه مولاي هر مؤمن و مؤمنه هستي. در اين حال آيه«اكملت لكم دينكم…» نازل شد. علامه اميني(رحمه الله عليه) سپس مي گويد:طارق بن شهاب كه يهودي و اهل كتاب بود اين مسائل را مي دانست و از اين رو در مجلس عمربن خطاب گفت:اگر اين آيه درباره ما نازل شده بود روز نزول آن را عيد مي گرفتيم….

سپس علامه حديث امام صادق(عليه السلام) را ذكر مي كند كه آن حضرت از پدران بزرگوارش از رسول خدا(صل الله عليه وآله) نقل مي كند كه فرمودند:«يوم غدير خم افضل اعياد امتي» روز غدير خم برترين اعياد امت من است…(الغدير ج1 ص270تا283)

منتخب مقاله خانم زهرادهقان."بررسی واقعه غدیردرآیات وروایات”

 

افتتاحیه سال تحصیلی96-95 در حوزه علمیه حضرت زینب(علیهاالسلام) کرمان برگزار شد

حوزه علمیه حضرت زینب(علیهاالسلام) کرمان:  افتتاحیه سال تحصیلی96-95 چهارشنبه 24 شهریورماه در محل حوزه علمیه برگزار شد.

ادامه »

دوره آموزشی تربیت مربی مهارت های زندگی

          دوره آموزشی تربیت مربی طرح توان افزایی و ارتقاء تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده با مشارکت انجمن تحکیم بنیان خانواده میثاق مودت کرمان و اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از یازدهم تا پانزدهم مرداد در مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها برگزار گردید.

ادامه »

دومین دوره آموزش وبلاگ نویسی برگزار شد.

دومین دوره آموزش وبلاگ نویسی در تارخ 10مرداد در حوزه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها) کرمان برگزار شد.

 

شعار پژوهشی سال94

تشکل های پژوهشی، انسجام و کاآمدی