![](https://zaynab-kerman.kowsarblog.ir/media/users/m11081/profile_pictures/_evocache/th.jpg2.jpg/crop-64x64.jpg?mtime=1441092134)
راههاى تقويت باورهاى دينى
ويژگى شاخص و مهم انقلاب اسلامى كه باعث برترى آن از ديگر انقلابها شده همانا هويت دينى و رسالت فرهنگى آن است. اين انقلاب الهى، براى پيشبرد رسالتهاى خود با ارائه مدل عينى و عملى از يك نظام سياسى و اجتماعىِ مبتنى بر ارزشهاى الهى، از يك سو مدعيان دروغين انديشه و فرهنگ را به چالش فراخواند و از سوى ديگر چون بارقهاى اميد بخش در ظلمتكده بىهويتى و بىفرهنگى، شيفتگان و دلباختگان پارسايى و معنويت را نويد آزادى و رهايى داد. بدين ترتيب يك بار ديگر رويارويى هميشگى حق و باطل در نقطهاى از تاريخ و در منطقهاى بسيار مهم و ژئوپوليتيكى به اوج رسيد و در نبردى نابرابر، ايمان و باورهاى دينى، مخوفترين تجهيزات نظامى و كشتار جمعى را به هيچ انگاشت تا جهانيان بزرگترين معجزه قرن را در انفجار نور با شگفتى و حيرت به نظاره بنشينند.
آرى انقلاب اسلامى به پيروزى رسيد و استكبار جهانى براى نابودى آن از هيچ كوششى فروگذار نكرد. اما با سدى عظيم از حماسه و ايثار و فداكارى و از خودگذشتگى، عشق و ايمان و … روبرو شد. بدين گونه بود كه بيگانگان دريافتند رمز پيدايى و پايايى انقلاب، همان شاخصهاى روشن و بىبديل فرهنگى و دينى است كه آهنين و نفوذناپذير، تمامى توطئهها و ترفندهاى ويرانگر و شيطانى آنهارا با شكست مواجه ساخته است. آنان در تحليلهاى خود بدين نتيجه رسيدهاند كه تنها راه مبارزه با نظام اسلامى، همانا مبارزه فرهنگى و اتخاذ استراتژى فرهنگى است. اين استراتژى با ايجاد ترديدهاى فرهنگى مىكوشد باورهاى دينى را در معرض آماج حملات خود قرار دهد. در اين استراتژى هدف اصلى تهاجم، اسلام و باورهاى دينى، يا همان علت موجده انقلاب اسلامى است. اينان خوب مىدانند كه تنها فرهنگ و غناى فرهنگى اسلام ناب محمدى (ص) است كه مىتواند مشركان و دشمنان بشريت را به وادى نااميدى بكشاند. از اين رو از طرق گوناگون به ترويج نظريههاى باطلى همچون سكولاريسم، پلوراليسم و …. پرداخته، ختم نبوت را به ختم ديانت تعبير مىكنند تا بلكه اسلام را به مانند اديان ديگر با رسالتى محدود بنمايانند، تنها راه مقابله با اينگونه شگردها ضمن آگاهى از آسيبهاى احتمالى، بازگشت به هويت دينى و تقويت باورهاى دينى است. بايد آحاد ملت ايران آگاهىهاى خود را عميقتر و گستردهتر نمايند.
مجموعه آثار پژوهشکده تحقیقات اسلامی
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط حضرت زینب(س) کرمان در 1390/04/07 ساعت 12:29:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |